Projekt "TONA SREĆE" by humanitarna udruga Kompići

Azino

Kontakt

+385 1 6474 302

Lokacija

Ivana Perkovca 2, Zagreb

Azino

 

Hvala što razmatrate našu inicijativu i razmišljate o podršci.
Doniranjem financijskih sredstava ili računalne opreme pomažete nam u ostvarivanju naših ciljeva. Evo kako možete biti dio naše priče

Podržite nas donacijom IT opreme:

Ako posjedujete računalnu opremu koju više ne koristite, možete nam je donirati. 

S obzirom na našu predanost i želji da donirana oprema služi što duže, ljubazno vas molimo da nam prvo pošaljete e-mail ili ispunite naš kontaktni obrazac s detaljnim popisom opreme koju biste željeli donirati. Molimo vas da navedete sve relevantne informacije o toj opremi, uključujući starost, model, trenutno stanje (funkcionalnost ili prisutni kvarovi), godinu proizvodnje i druge relevantne detalje. 

Nakon što primimo vaš e-mail, naš stručni tim će pažljivo procijeniti odgovara li oprema za zahtjevima za donaciju. Očekujte odgovor na vašu e-mail adresu u najkraćem mogućem roku. 

Za sve detalje i korake kako donirati, molimo vas da na našoj web stranici pogledate stranicu Doniraj – Podržite nas donacijom IT opreme.

Financijska donacija

Financijskim doprinosom od 100,00 eura podržavate obnovu jednog računala.Svaka donacija ima dva donatora – jednog koji donira računalnu opremu i drugog koji financijski podržava obnovu tog računala. 

Ovaj iznos će biti iskorišten za kupovinu novih komponenti poput: SSSD-a, licenca, punjača, kablova, dodatne periferije.. 

Svi oblici podrške su dobrodošli i izuzetno smo zahvalni na vašoj podršci. Važno nam je napomenuti da, zbog administrativnih razloga i fokusa na našu akciju “Tona sreće”, donacije u iznosu od 100 eura ili više bit će usmjerene isključivo prema projektu “Tona sreće.” S druge strane, donacije manje od 100,00 eura bit će namijenjene za podršku udruzi Kompići i njenom poslovanju.

Za sve detalje i korake kako donirati, molimo vas da na našoj web stranici pogledate stranicu Doniraj – Podržite nas financijskim sredstvima.

Doniraj

Skeniraj kod

Možete nam pomoći financijski – uplatom na naš račun broj HR7923600001103028628 otvoren u Zagrebačkoj banci, skeniranjem bar koda ili kreditnom karticom na sljedećem linku ( https://kompici.org ), putem gumba "Želim donirati"

Transparentnost

Važno nam je da svaki donator zna put svoje donacije. Želimo da budete sigurni da vaša pomoć stiže tamo gdje je najpotrebnija.

Svaka donacija ima dva donatora – jednog koji donira računalnu opremu i drugog koji financijski podržava obnovu tog računala. Nakon donacije, moći ćete pratiti točno koje računalo je obnovljeno zahvaljujući vašoj podršci i kome je na kraju uručeno.

Porezno priznati trošak

Donacije prema udruzi mogu biti novčane donacije i donacije u robi. 

Za donacije u novcu, donirani iznosi do 2% prihoda ostvarenog u prethodnoj godini smatraju porezno priznatim troškom u punom iznosu (100% iznos donacije).

Za donacije u robi, poduzetnici, prema Zakonu o PDV-u, moraju udruzi izdati račun te obračunati PDV na tržišnu vrijednost robe, pri čemu račun služi za obračun PDV-a i da primatelj dara po njemu nema obvezu plaćanja. 

Vrijednost računa (tržišna vrijednost donirane robe + PDV), ako je manje od 2% prihoda ostvarenog u prethodnoj godini, smatraju porezno priznatim troškom.

Postanite naš donator

Vaša podrška omogućava nastavak ovog nadasve važnog projekta, mijenja živote onih kojima je pomoć najpotrebnija, te doprinosi održivom poslovanju. Od srca vam zahvaljujemo što razmatrate podršku našem projektu i što ste spremni pridružiti se ostvarivanju pozitivnih promjena.

Kako bismo vam izrazili zahvalnost i omogućili da bolje razumijete sve što možete ostvariti kao naš donator, pozivamo vas da posjetite našu stranicu “Projekt Tona sreće”. Tamo ćete pronaći sve benefite koje nudimo našim dragim donatorima. 

Vaši kompići

Želite donirati opremu

Ako želite donirati IT opremu koju više ne koristitie (poput računala, laptopa, monitora, tipkovnica, miševa, printera, projektora i sl), javite nam se.
Oprema ne bi trebala biti starija od 5-6 godina.Imajte na umu da se oprema donira i da nam je u cilju da ta ista oprema može trajati i da se može koristiti što dulje. Prilikom slanja detalja o opremi, molimo navedite

  • Vrstu i količinu opreme
  • Starost i model opreme
  • Trenutno stanje opreme

    Azino