Projekt "TONA SREĆE" by humanitarna udruga Kompići

Azino

Kontakt

+385 1 6474 302

Lokacija

Ivana Perkovca 2, Zagreb

Azino

 

Podržite nas financijskim sredstvima i postanite dio projekta “Tona sreće”!
Vaša podrška nije samo financijski doprinos, već i čin dobrote koji mijenja živote onih kojima je pomoć najpotrebnija.

Kako možete podržati naš projekt?

Financijskim doprinosom od 100,00 eura podržavate obnovu jednog računala.
Ovaj iznos će biti iskorišten za kupovinu novih komponenti poput:

  • SSD-a,
  • licenca za Windows operativni sustav,
  • punjača za prijenosna računala,
  • kablova za struju i
  • ostalih potrebnih dijelova.

Svojom donacijom omogućit ćete da računala budu potpuno obnovljena i spremna za donaciju onima kojima je to najpotrebnije.

Transparentnost

Važno nam je da svaki donator zna put svoje donacije. Želimo da budete sigurni da vaša pomoć stiže tamo gdje je najpotrebnija.

Svaka donacija ima dva donatora – jednog koji donira računalnu opremu i drugog koji financijski podržava obnovu tog računala. Nakon donacije, moći ćete pratiti točno koje računalo je obnovljeno zahvaljujući vašoj podršci i kome je na kraju uručeno.

Postanite naš donator

Vaša podrška omogućava nastavak ovog nadasve važnog projekta, mijenja živote onih kojima je pomoć najpotrebnija, te doprinosi održivom poslovanju. Od srca vam zahvaljujemo što razmatrate podršku našem projektu i što ste spremni pridružiti se ostvarivanju pozitivnih promjena. Vaš doprinos nije samo financijski, već i moralni, jer zajedno činimo dobro djelo.

Kako bismo vam izrazili zahvalnost i omogućili da bolje razumijete sve što možete ostvariti kao naš donator, pozivamo vas da posjetite našu stranicu “Projekt Tona sreće”. Tamo ćete pronaći sve benefite koje nudimo našim dragim donatorima.

Skeniraj kod

Možete nam pomoći financijski – uplatom na naš račun broj HR7923600001103028628 otvoren u Zagrebačkoj banci, skeniranjem bar koda ili kreditnom karticom na sljedećem linku (https://kompici.org), putem gumba "Želim donirati"

Do sad prikupljeno (%)
Donirano 0%

Donacije u manjem iznosu

Svi oblici podrške su dobrodošli i izuzetno smo zahvalni na vašoj podršci. Važno nam je napomenuti da, zbog administrativnih razloga i fokusa na našu akciju “Tona sreće”, donacije u iznosu od 100 eura ili više bit će usmjerene isključivo prema projektu “Tona sreće.” S druge strane, donacije manje od 100,00 eura bit će namijenjene za podršku udruzi Kompići i njenom poslovanju.

Vaša pomoć čini razliku, bez obzira na iznos donacije!

Azino