Projekt "TONA SREĆE" by humanitarna udruga Kompići

Azino

Kontakt

+385 1 6474 302

Lokacija

Ivana Perkovca 2, Zagreb

Azino

 

Često se suočavamo s raznim životnim izazovima, a mi smo tu za vas kako bismo vam pružili podršku.

Ako vam je potrebno računalo, imamo sjajne vijesti za vas! Prikupljamo rabljenu, ali još uvijek funkcionalnu računalnu opremu. Naš cilj je osposobiti ove računalne resurse i donirati ih onima kojima su potrebni.

Oprema koju doniramo uključuje računala, monitore, tipkovnice, miševe i druge periferne uređaje. Ono što je važno jest da je sva oprema starosti do max. 5 godina, kvalitetnijih specifikacija, što znači da je još uvijek izuzetno pouzdana i korisna.

Tko se može prijaviti?

Fizičke osobe: To uključuje pojedince ili obitelji slabijeg imovinskog statusa, koji nemaju mogućnosti priuštiti si računalo ili drugi komad opreme, a koji im je potreban za obrazovanje, rad ili osobni razvoj. Ovo može uključivati studente, nezaposlene osobe, pojedince s ograničenim resursima, ili obitelji koje se suočavaju s financijskim izazovima.

Obrazovne ustanove: Škole, vrtići, i druge obrazovne ustanove koje imaju potrebu za računalnom opremom kako bi podržale učenje i obrazovanje svojih učenika/štićenika.

Neprofitne organizacije: Organizacije koje pružaju podršku i usluge ranjivim skupinama stanovništva, kao što su domovi za nezbrinutu djecu, udruge za osobe s posebnim potrebama, organizacije za socijalnu skrb, i slične organizacije kojima bi računalo pomoglo u obavljanju njihovih zadaća i poboljšanju usluga koje pružaju.

Kako se prijaviti

Prijaviti se možete putem našeg kontaktnog obrasca.
Molimo vas da nam pružite osnovne podatke kako bismo bolje razumjeli vaše potrebe:

 • Vaše Ime i Prezime: Ako ste pravna osoba, molimo vas da nam dostavite službeno ime pravnog subjekta ali i ime i prezime osobe za kontakt.
 • Kontakt E-mail: Ostavite nam vašu e-mail adresu kako bismo vas mogli kontaktirati.
 • Broj telefona: Unesite vaš broj telefona za bržu komunikaciju.

Dalje, napišite nam:

 • Svrhu donacije: Napišite nam zašto vam je potrebna računalna oprema i kako planirate koristiti donirane resurse.
 • Količinu opreme koju trebate: navedite koliko računala, monitora, tipkovnica, miševa ili drugih komponenti vam je potrebno.
 • Vrstu opreme koju trebate: Opišite vrstu računalne opreme koja će najbolje odgovarati vašim potrebama, kao što su stolna računala, prijenosna računala, monitori, i slično.

Proces doniranja:

Obećavamo vam da ćemo pažljivo razmotriti svaku prijavu i pružiti vam podršku u skladu s našim kapacitetima. Vaša prijava nam pomaže bolje razumjeti kako možemo najbolje odgovoriti na vaše potrebe i pružiti vam donaciju koja će vam zaista koristiti.

Koraci u procesu:

Vaš Zahtjev:
Prvi korak u procesu donacije je vaš zahtjev. Molimo vas da popunite naš jednostavan obrazac za prijavu donacije. Ovdje ćete navesti osnovne informacije o sebi, svrsi donacije, količini opreme koju trebate i vrsti opreme koja vam je potrebna.

Potvrda o primitku zahtjeva:
Nakon što zaprimimo vaš zahtjev, poslat ćemo vam potvrdu kako biste znali da ste uspješno upisani na našu listu i da smo započeli proces obrade vašeg zahtjeva.

Upisivanje u sustav tražitelja donacija:
Vaši podaci i zahtjev bit će pažljivo upisani u naš sustav tražitelja donacija. Ovdje ćemo pratiti svaki detalj vašeg zahtjeva kako bismo osigurali učinkovitu i pravilnu obradu.

Dodatne provjere: Naš tim će provesti dodatne provjere kako bismo bili sigurni da vam je pomoć stvarno potrebna.

Donacija Opreme: Vaša buduća računalna oprema je spremna i čeka vas!

Bit ćete obaviješteni o statusu vašeg zahtjeva. Ako vaš zahtjev bude odobren, bit ćemo u kontaktu putem e-maila kako bismo dogovorili sve potrebne detalje za preuzimanje pripremljene opreme.


Vaši kompići

Kontaktirajte nas

Ako imate potrebu za donacijom računalne opreme, javite nam se, a mi ćemo se potruditi to i ostvariti. Molimo navedite detalje zahtjeva koji uključuju:

 • Vrsta opreme
 • Količina opreme
 • Svrha donacije

  Azino